Antena 3 CNN Show Showbiz Andreea Esca a slăbit 9 kilograme! Ştirista a dezvăluit secretul trupului ei - Câte kilograme are

Andreea Esca a slăbit 9 kilograme! Ştirista a dezvăluit secretul trupului ei - Câte kilograme are

 Andreea Esca a slăbit 9 kilograme! Ştirista a dezvăluit secretul trupului ei - Câte kilograme are
07 Iun 2017   •   11:36

Andreea Esca a reusit sa aiba in sfarsit silueta la care visa. In urma cu ceva timp ea cantarea 64 de kilograme, acum ea a ajuns la 55 de kilograme, la 1,62 m inalţime. Ea a renuntat la carbohidrati si merge la masaje, la impachetari corporale si face sport periodic.

“Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie. Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul ştirilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce ştim sigur că ne va aduce nişte kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din pacate, însă, nu vă pot da reţeta. Si atunci vă doresc să o gasiţi, să stiţi că, dacă veţi face, daca veţi trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului”, a mărturisit Andreea pentru Libertatea.

×
Subiecte în articol: andreea esca kilograme silueta secret corp trup
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close