Antena 3 CNN Show Showbiz Andreea Esca, mesaj sfâşietor pe blog: "Nu mai pot! Seara, când pun capul pe pernă, mi-e cel mai greu!"

Andreea Esca, mesaj sfâşietor pe blog: "Nu mai pot! Seara, când pun capul pe pernă, mi-e cel mai greu!"

Andreea Esca, mesaj sfâşietor pe blog: "Nu mai pot! Seara, când pun capul pe pernă, mi-e cel mai greu!"
Sursa foto: Foto:andreeaesca.com/seara
12 Noi 2015   •   11:35
Andreea Esca. "Seara, când pun capul pe pernă, mi-e cel mai greu. Numai atunci pot să plâng şi nici atunci prea mult", îşi începe Andreea Esca mesajul emoţionant postat astăzi, pe blogul personal.

"Nu mai pot duce atâtea drame într-un timp atât de scurt. Încerc să fac ca întotdeauna, să mă conving că viaţa merge înainte şi că important e să înţelegi şi să faci ceva bun, dacă îţi stă în putinţă... (...) Dar când se apropie seara simt un nod în gât şi o durere în piept. Pentru că nu pot de fapt să duc durerea părinţilor care-şi îngroapă copiii. Nici chiar eu, această stâncă, această mamă deloc perfectă, această mereu veselă şi optimistă, această rezistentă la orice, nu mai pot.

(...) Cum trebuie să fii acum ca să nu înnebunești de fiecare dată când îți iese copilul pe uşă?

Când copiii mei erau mici stăteam cu sufletul la gură până veneau din parc pentru că eram obsedată că vor cădea de pe tobogan sau că o sa le vină leagănul în gură, apoi am trăit cu frica traversării străzii, apoi de fiecare dată când merg cu altcineva cu mașina, când merg singuri în avion, când merg singuri cu trenul… Acum mi-e frică de droguri. Dar vă spun sincer că nicio clipă nu m-am gândit că ar putea să nu mai vină de la o petrecere dintr-un club, pentru că ar putea să ia foc. Câte frici trebuie să îndure un părinte? Cât trebuie să fie de puternic sau cum să facă astfel încât să-și lase copiii să trăiască fără să o ia razna?", a scris Andreea Esca pe blog.
Când copiii mei erau mici stăteam cu sufletul la gură până veneau din parc pentru că eram obsedată că vor cădea de pe tobogan sau că o sa le vină leagănul în gură, apoi am trăit cu frica traversării străzii, apoi de fiecare dată când merg cu altcineva cu mașina, când merg singuri în avion, când merg singuri cu trenul… Acum mi-e frică de droguri. Dar vă spun sincer că nicio clipă nu m-am gândit că ar putea să nu mai vină de la o petrecere dintr-un club, pentru că ar putea să ia foc. Câte frici trebuie să îndure un părinte? Cât trebuie să fie de puternic sau cum să facă astfel încât să-și lase copiii să trăiască fără să o ia razna? - See more at: http://andreeaesca.com/seara#sthash.MO4wXdIn.dpuf

Continuarea pe andreeaesca.com.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close