Antena 3 CNN Show Showbiz Andreea Marin Bănică: Dacă primeam 100.000 de euro pe lună la TVR, eram departe

Andreea Marin Bănică: Dacă primeam 100.000 de euro pe lună la TVR, eram departe

Andreea Marin Bănică: Dacă primeam 100.000 de euro pe lună la TVR, eram departe
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    12 Oct 2011   •   12:23

Un nou episod din lupta Andreei Marin Bănică cu tabloidele. Fosta zână a Surprizelor a declarat, la Antena 1, că nu câştiga suma imensă de 100.000 de euro lunar pe vremea când avea emisiunea la TVR, aşa cum a scris recent ziarul Click.

"Păi, dacă aveam eu banii ăştia, eram departe în visele mele, în ceea ce vreau eu să realizez. E atât de mare discrepanţa faţă de adevăr, încât nici nu ştiu ce să vă spun. E imensă discrepanţă faţă de suma pe care eu am primit-o ca salariu în TVR şi, mai apoi, în lucrul meu cu compania domnului Lazarov", a declarat Andreea Marin Bănică, în ediţia de marţi a emisiunii Acces direct, de la Antena 1.

Ea a recunoscut că era bine plătită la acea vreme pentru un om de televiziune, însă nu câştiga de la postul public 100.000 euro lunar.

Ziarul Click a scris, în urmă cu două zile, că "Zâna a încasat numai în anul 2007 de la TVR, potrivit unor surse bine informate din postul de televiziune naţional, exorbitanta sumă de 100.000 de euro lunar numai pentru a reprezenta imaginea acestei instituţii".

 



×
Subiecte în articol: salariu TVR Antena 1 Simona Gherghe
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close