Antena 3 CNN Show Showbiz Andreea Marin, după cel de-al treilea divorț: ”Simt că Dumnezeu...”

Andreea Marin, după cel de-al treilea divorț: ”Simt că Dumnezeu...”

Andreea Marin, după cel de-al treilea divorț: ”Simt că Dumnezeu...”
Sursa foto: Foto: www.facebook.com
de M.Z.    |    29 Noi 2016   •   13:39

Andreea Marin recunoaște acum că i-a fost greu după cel de-al treilea divorț și spune că simte că Dumnezeu este cu mâna pe umărul ei.

”Am credinţa de partea mea şi simt că Dumnezeu este cu mâna pe umărul meu. Atunci când iau o decizie o iau asumat, gândinu-mă mult înainte. Nu mă grăbesc să fac schimbări bruşte în viaţa mea. Când însă ajung la concluzia că o schimbare trebuie făcută, din acel moment nu mai am nici un regret. Ştiu ce fac şi îmi asum ce fac. Părerile de rău nu mai au loc”, a povestit Andreea Marin, pentru revista Spy, potrivit Cancan.ro.

”Zâna” a mai încheiat o etapă din viaţa ei şi nu are timp de regrete şi asta pentru că, aşa cum spune ea, o aşteaptă o perioadă frumoasă.

”După această perioadă am învăţat să mă iubesc şi pe mine. Mi-a fost greu pentru că eu sunt un om care dăruieşte mult, fie că e vorba de amici, prieteni sau oamenii pe care nu-i cunosc. Am învăţat să dau mult dar am mai învăţat şi că trebuie să ne recăpătăm din energia pe care o dăm şi să ne încărcăm bateriile. Mă aşteaptă o perioadă frumoasă în care voi pleca eu cu fiica mea într-o vacanţă necunoscută”, a mai mărturisit ea.

Vedeta TV Andreea Marin a anunțat pe 27 octombrie, pe pagina de Facebook, că divorțează de medicul turc Tuncay Ozturk.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cunoscut în Turcia. În 2013 s-au căsătorit, iar soţul ei a decis să îşi părăsească ţara natală, de dragul ”zânei surprizelor”.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close