Antena 3 CNN Show Showbiz Andreea Marin, într-o ipostază inedită! Vedeta a apărut cu un cucui uriaș în frunte (FOTO)

Andreea Marin, într-o ipostază inedită! Vedeta a apărut cu un cucui uriaș în frunte (FOTO)

Andreea Marin, într-o ipostază inedită! Vedeta a apărut cu un cucui uriaș în frunte (FOTO)
Sursa foto: Foto: Facebook/Andreea Marin
29 Mar 2018   •   22:29

Andreea Marin este din nou îndrăgostită și fericită. Vedeta a povestit că a fost în vacanță în trei în New York, iar vacanța nu a fost lipsită de periperții. 

Vedeta TV s-a ales cu un cucui uriaș, după ce a intrat cu capul într-o vitrină a celui mai mare magazin deținut de creatorul de modă Domenico Dolce.

„Eram turist la vremea aceea – mă plimbam pe bulevardele din New York – am intrat undeva, e o firmă foarte cunoscută… Domenico Dolce deschidea cel mai mare magazin care îi poartă numele. Încă nu era deschis, dar ușa era deschisă, eu am intrat. (…). Când dau să ies, am dat cu capul într-o vitrină. În 30 de secunde aveam un cucui de forma unui ou. Eu am văzut la propriu stele verzi. (…). A venit cineva la mine, foarte îngrijorată, de altfel, cu o mulțime de întrebări: «Dar stați jos, vreți un pahar cu apă?». Îmi cheamă un taxi. A doua, când mă trezesc în camera de hotel cu un cadou și o invitație să vin la locul faptei.”, a povestit Andreea Marin în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la Pro TV.

×
Subiecte în articol: Andreea Marin
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close