Antena 3 CNN Show Showbiz Andreea Marin, impresionată până la lacrimi de fetiţa ei. ”Nu ştiam că mă vede aşa”

Andreea Marin, impresionată până la lacrimi de fetiţa ei. ”Nu ştiam că mă vede aşa”

Andreea Marin, impresionată până la lacrimi de fetiţa ei. ”Nu ştiam că mă vede aşa”
Sursa foto: Foto: Andreea Marin/Facebook
18 Iun 2016   •   13:43

Andreea Marin a povestit pe Facebook o scurtă discuție avută cu fiica ei, Violeta, pe care a descris-o drept ”una dintre cele mai fericite clipe din viaţa mea”.

Vedeta a povestit cum fiica ei de opt ani a încurajat-o spunându-i că e puternică, atunci când a simțit că mama ei nu se simte tocmai bine.

„Ieri am avut o zi mai grea din pricina unei veşti ce a însemnat pentru mine o hotărâre dificilă. Uneori, viaţa e presărată şi de dezamăgiri, şi eu sunt antrenată deja, nu mă plâng… Am fost tristă, însă, cum e firesc, pentru un timp şi fetiţa mea m-a simţit, deşi obişnuiesc să o protejez zâmbind şi când sunt nori pe cer. Deodată, fără nici o altă explicaţie, Violeta îmi spune cu un glas deloc afectat, ci simplu şi direct: ” Mami, tu întotdeauna eşti o învingătoare.” Mirată, blocată, am îngâimat: „Dar… ce te face să îmi spui asta?!” . „Faptul că sunt mare acum. Poţi vorbi cu mine totul, pot să înţeleg, mami”. Nu ştiu când a trecut timpul. Dar are 8 ani şi jumătate. Ieri era bebeluş la pieptul meu. Azi ea îmi dă curaj. Si mă sprijină. Si nu ştiam că mă vede aşa… a fost una dintre cele mai fericite clipe din viaţa mea. Si norii s-au risipit. Pentru că… iată, prin ei, învingem mereu. Orice facem în viaţă are mai puţină greutate decât minunea numită… copil”, a povestit, pe pagina ei de Facebook, Andreea Marin.

 

×
Subiecte în articol: Andreea Marin
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close