Antena 3 CNN Show Showbiz Andreea Marin: Nu oricine apare la televizor e vedetă (VIDEO)

Andreea Marin: Nu oricine apare la televizor e vedetă (VIDEO)

Andreea Marin: Nu oricine apare la televizor e vedetă (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Sep 2010   •   22:50

Nu toate persoanele care apar la televizor şi în ziare se pot numi vedete, a declarat Andreea Marin, în prima ediţie a emisiunii ?Nimic Important? difuzată de Antena 2. Invitata lui Lucian Mândruţă a vorbit despre statutul de persoană publică şi despre faptul că nu se consideră ?vedetă?.

"Eu nu sunt vedetă, nu mă regăsesc în această ilustră galerie", a afirmat Andreea Marin care a şi ironizat aşa-zisele vedete din ziua de astăzi. "Chiar fac o muncă grea, pentru că e destul de dificil să dai atâtea telefoane să chemi paparazzi după tine mereu".

Cât despre o eventuală revenire în televiziune, Andreea Marin spune că nu exclude această posibilitate. ?Televiziunea e un mediu care mă animă. Am crescut în televiziune şi nu am uitat ce înseamnă televiziunea. (...) O să fac televiziune aşa cum ştiu eu, când va fi nevoie de mine. Am învăţat să fac lucrurile temeinic, să pun cărămidă peste cărămidă. Nu pot altfel?.

La noua emisiune pe care o prezintă la Antena 2, "Nimic important", Lucian Mândruţă a intrat în platoul de filmare ajutat de două cârje. Acesta a declarat că şi-a rupt piciorul, dar nu a dat nici un detaliu despre incidentul în cauză.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Andreea Marin vedeta
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close