Antena 3 CNN Show Showbiz Andreea Marin, gust amar după divorț: ”Am făcut pentru el ce n-am făcut pentru nimeni în viața mea, nici măcar pentru rudele de sânge”

Andreea Marin, gust amar după divorț: ”Am făcut pentru el ce n-am făcut pentru nimeni în viața mea, nici măcar pentru rudele de sânge”

Andreea Marin, gust amar după divorț: ”Am făcut pentru el ce n-am făcut pentru nimeni în viața mea, nici măcar pentru rudele de sânge”
Sursa foto: Foto: www.facebook.com
de M.Z.    |    01 Dec 2016   •   10:36

Andreea Marin nu are de spus prea multe cuvinte de laudă despre Tuncay Ozturk, după ce a anunțat divorțul de terapeutul turc. Se pare că despărțirea de fostul soț a lăsat-o cu un gust amar. 

”Am făcut pentru omul de alături ce n-am făcut pentru nimeni în viața mea, nici măcar pentru rudele de sânge, să spun așa. Când vezi că lucrurile nu sunt apreciate la valoarea lor, eu zic că e bine să ai curajul să spui că nu sunt bine cu ceea ce trăiesc. (...) A fost dragostea mea de la 40 de ani. Iubești mai profund, îți faci altfel de planuri (...). Eu de la început mi-am asumat că s-ar putea să nu meargă pe termen lung”, a declarat Andreea Marin într-o emisiune TV, potrivit Wowbiz.ro.

Întrebata dacă a facut tratamente de fertilizare pentru a-i putea dărui un copil lui Tuncay Ozturk, Andreea Marin nu a vrut să dea un răspuns.

”E o întrebare prea intimă și nu pot să-ți răspund nici cu da, nici cu nu. Dacă spun ori da, ori nu înseamnă ori că intru prea mult în intimitatea mea, ori că mint”, a adăugat Andreea Marin.

Vedeta TV Andreea Marin a anunțat pe 27 octombrie, pe pagina de Facebook, că divorțează de medicul turc Tuncay Ozturk.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cunoscut în Turcia. În 2013 s-au căsătorit, iar soţul ei a decis să îşi părăsească ţara natală, de dragul ”zânei surprizelor”.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close