Antena 3 CNN Show Showbiz Andrei, fiul lui Adrian Păunescu, mărturisiri inedite despre mama sa și prima soție a poetului: „Prefera singurătatea”

Andrei, fiul lui Adrian Păunescu, mărturisiri inedite despre mama sa și prima soție a poetului: „Prefera singurătatea”

Andrei, fiul lui Adrian Păunescu, mărturisiri inedite despre mama sa și prima soție a poetului: „Prefera singurătatea”
Sursa foto: Foto: Facebook
01 Apr 2017   •   09:38

Andrei, fiul lui Adrian Păunescu și al Constanței Buzea, a vorbit pentru prima dată despre mama sa, care a murit la doi ani după poet.

O să vi se pară ciudat: era mai severă decât tata care, având o voce tunătoare şi o prezenţă impunătoare părea un dur, dar de la tata nu ştiu dacă am luat o palmă, mama, aşa cum era firesc, ne mai dădea câte o palmă ca să ne liniştească, pe fond după copilăria mică în care a fost foarte implicată şi ataşată în viaţa noastră, ea a văzut că ne-am ridicat pe propriile picioare, ne-am aşezat lângă tata mai mult în activitate şi atunci a devenit foarte reţinută şi retrasă”, a mărturisit Andrei la Radio Resița.

El a vorbit și despre relația copiilor săi cu bunica lor. „Ca bunică, sincer să vă spun nu a avut prilejul să se arate, fiindcă noi toţi am fost mult mai aproape de tata iar ea aproape că nu a fost bunică, această dimensiune nu a simţit-o decât ca o realitate scriptică. Nici copiii mei, nici nepoţii mei nu i-au călcat pragul casei prea des, ea preferând singurătatea şi sentimentele de la distanţă”, a mai spus Andrei.

×
Subiecte în articol: Adrian Paunescu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close