Antena 3 CNN Show Showbiz Angelina Jolie a vizitat o tabără de refugiaţi din Irak (VIDEO)

Angelina Jolie a vizitat o tabără de refugiaţi din Irak (VIDEO)

Angelina Jolie a vizitat o tabără de refugiaţi din Irak (VIDEO)
Sursa foto: Angelina Jolie
24 Iul 2009   •   15:40

Angelina Jolie continuă să-şi ia în serios mandatul de "ambasadoare a bunăvoinţei", încredinţat de Naţiunile Unite. Actriţa a vizitat o tabără de refugiaţi din Irak şi a făcut apel la sporirea ajutoarelor pentru aceşti oameni nefericiţi.

Angelina Jolie a sosit pentru a treia oară în Irak, ca să vadă la faţa locului cum trăiesc familiile alungate din case de război. Actriţa a vizitat o tabără de refugiaţi de lângă Bagdad, unde locuiesc 20.000 de oameni. Angelina a stat de vorbă cu oamenii şi, deşi refugiaţii continuă să o ducă foarte greu, actriţa crede că sunt motive de optimism.

Actriţa s-a întâlnit apoi cu soldaţii americani din Irak, încântaţi că au ocazia să se fotografieze alături de o divă de la Hollywood. Înainte de a părăsi Irakul, Angelina a reafirmat că, deşi situaţia pare să se amelioreze, irakienii au nevoie de mai mult ajutor pentru a-şi reface viaţa.

Potrivit Naţiunilor Unite, peste un milion 300.000 de irakieni s-au refugiat din zonele unde aveau loc lupte între şiiţi şi sunniţi, iar acum trăiesc în taberele de refugiaţi.



Antena 3


×
Subiecte în articol: Angelina Jolie Irak refugiati
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close