Antena 3 CNN Show Showbiz Angelina Jolie vorbeşte pentru prima dată despre viaţa de după divorţ. „Încercăm să ne vindecăm familia”

Angelina Jolie vorbeşte pentru prima dată despre viaţa de după divorţ. „Încercăm să ne vindecăm familia”

Angelina Jolie vorbeşte pentru prima dată despre viaţa de după divorţ. „Încercăm să ne vindecăm familia”
27 Iul 2017   •   09:11

După două luni, Angelina Jolie a prins curaj să vorbească despre cum arată viața sa după divorțul de Brad Pitt. Artista a spus totul într-un inteviu pentru publicația Vanity Fair, potrivit Ea.md.

În interviu, vedeta dă de înțeles că este o femeie normală, prietenoasă și practică.

Angelina mai spune că haosul emoțional o înconjoară zi de zi, dând de înțeles că motivul despărțirii ar fi fost felul în care Brad a fost influențat de viața la Hollywood, contrar stabilității de familie pe care și-o dorea Angelina.

„Legătura noastră a început să se răcească și să devină dificilă în vara anului 2016. Au fost cele mai grele vremuri, noi aflându-ne în aer. Încercăm să facem tot posibilul pentru a ne vindeca familia. Copiii sunt 6 personalități foarte puternice și gânditoare. Sunt foarte mândră de ei. Au fost foarte curajoși în momentele în care trebuiau să fie. Noi nu ne vindecăm după divorț, ne vindecăm unii de alții, de viață, de lucrurile vieții…. Cred că este foarte important să plângi în duş şi nu în faţa lor. Trebuie să ştie că totul va fi bine, chiar dacă nu eşti sigur că aşa va fi.”, a spus Angelina.

 

×
Subiecte în articol: Angelina Jolie viaţa divort familie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close