Antena 3 CNN Show Showbiz Anunțul emoționant făcut de Shannen Doherty, la doi ani după ce a fost diagnosticată cu cancer

Anunțul emoționant făcut de Shannen Doherty, la doi ani după ce a fost diagnosticată cu cancer

Anunțul emoționant făcut de Shannen Doherty, la doi ani după ce a fost diagnosticată cu cancer
Sursa foto: Foto: Instagram/ Shannen Doherty
de M.Z.    |    29 Apr 2017   •   21:36

Actriţa americană Shannen Doherty, una dintre protagonistele serialelor ”Beverly Hills 90210” şi ”Charmed”, a declarat, după ce medicii au anunţat-o că boala cu care a fost diagnosticată în 2015 - cancer mamar - a intrat în remisiune, că se simte ”binecuvântată”, informează site-ul revistei People, potrivit News.ro.

”Momente. Ele se întâmplă. Astăzi a fost şi continuă să fie un astfel de moment. Ce înseamnă «remisiune»? Am auzit acest cuvânt şi nu am nicio idee despre cum ar trebui să reacţionez. E o veste bună? DA. E copleşitor. DA. Aşteptarea a trecut”, a scris Shannen Doherty, într-un mesaj pe Instagram.

”Aşa cum ştie fiecare membru din familia persoanelor diagnosticate cu cancer, următorii cinci ani sunt cruciali. Reapariţii ale bolii se întâmplă tot timpul. Mulţi dintre voi mi-aţi împărtăşit această poveste. Aşadar, cu o inimă mult mai uşoară acum, aştept”, a adăugat vedeta americană.

×
Subiecte în articol: cancer
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close