x close

Anunțul făcut de Mircea Radu după ce a aflat ca Angelina Jolie se desparte de Brad Pitt

22 Sep 2016   •   10:21
Anunțul făcut de Mircea Radu după ce a aflat ca Angelina Jolie se desparte de Brad Pitt Sursa foto: Facebook/Mircea Radu

Vestea că Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează a făut deja înconjurul lumii. De vreo trei ori, am putea spune. Fanii au reacționat insinunând că Jennifer Aniston, fosta soție a actorului, pe care a înșelat-o cu Jolie, ar fi cea mai bucuroasă la aflarea știrii.

O reacție a avut și Mircea Radu, care a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook:  Brad Pitt și Angelina Jolie s-au despărțit. El, un foarte bun și versat actor și ea, o femeie care dacă nu ar fi fost atât de frumoasă ar fi putut fi o mare artistă. Dincolo de asta sunt șase copii și sute de milioane de dolari care vor fi împărțiți. ”Brangelina”, ”The Golden Couple” sunt deja ”ex-” și citeam că nostalgicii (au apărut deja!) se gândesc la posibilitatea ca ei să se recăsătorească, la fel ca Richard Burton - Elizabeth Taylor. Toată media internațională are divorțul pe prima pagină, cu titluri de la enunț simplu (Brad si Angelina s-au desparțit) la kitsch (ziua când dragostea a murit) iar grație miilor de informații ce vor urma, va trăi din tema asta încă mult timp. Când am terminat de citit pe acest subiect am ascultat ”Je T’aime, moi non plus”…”, a scris Mircea Radu pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:

Hollywood divort Brad Pitt Angelina Jolie Mircea Radu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati