Antena 3 CNN Show Showbiz Ariana Grande s-a căsătorit! Ceremonia a fost făcută cu mai puțin de 20 de persoane

Ariana Grande s-a căsătorit! Ceremonia a fost făcută cu mai puțin de 20 de persoane

Celebra artistă pop Ariana Grande este oficial căsătorită cu Dalton Gomez, cu care are o relație de peste un an. Vedeta a avut o ceremonie intimă, cu mai puțin de 20 de persoane, doar cu apropiații.

Ariana Grande s-a căsătorit! Ceremonia a fost făcută cu mai puțin de 20 de persoane
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    18 Mai 2021   •   11:18

Ariana Grande, în vârstă de 27 de ani, este oficial căsătorită, după ce i-a spus "Da" iubitului său, Dalton Gomez, în decembrie 2020. Cei doi au preferat să aibă o căsătorie intimă, în casa sa din Montecito, California, la care au participat mai puțin de 20 de persoane.

O persoană apropiată celor doi a confirmat faptul că aceștia au avut o ceremonie intimă, de care s-au bucurat ambele familii: „Cuplul şi ambele familii nu ar putea fi mai fericiţi”.

Ariana Grande și actualul ei soț, agent imobiliar de profesie, s-au întâlnit când acesta a ajutat-o să își caute o locuință.

Despre relația celor doi a început să se vorbească la începutul anului trecut, când au fost văzuți împreună în Los Angles.

Confirmarea că cei doi formează un cuplu a venit după ce Ariana Grande a lansat melodia „Stuck With U”, împreună cu Justin Bieber, iar în videoclip a aprăut și Dalton Gomez.

Prima poză pe care vedeta pop a postat-o împreună cu iubitul său a venit abia în luna iulie 2020, când cei doi sărbătoreau aniversarea de 27 de ani a Arianei.

Celebra artistă a mai fost logodită în trecut cu actorul american de comedie Pete Davidson, însă relația lor s-a sfîrșit la scurt timp după logodnă.

View this post on Instagram

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Ariana Grande casatorie
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close