Antena 3 CNN Show Showbiz Ashton Kutcher s-a săturat de "bunicuţa" Demi. Vezi cum arată "prospătura" blondă cu care şi-a înşelat soţia

Ashton Kutcher s-a săturat de "bunicuţa" Demi. Vezi cum arată "prospătura" blondă cu care şi-a înşelat soţia

Ashton Kutcher s-a săturat de "bunicuţa" Demi. Vezi cum arată "prospătura" blondă cu care şi-a înşelat soţia
Sursa foto: Foto: en.wikipedia.org
29 Sep 2011   •   16:45

Cu o zi înainte de a aniversa 6 ani de căsnicie, Ashton Kutcher a petrecut până noaptea târziu într-un club din San Diego, California, fără soţie, dar cu o tânără blondă, pe nume Sara Leal, informează dailymail.co.uk. Conform unor surse, prezente în seara aceea (n.r. – 23 septembrie 2011) în club, actorul nu ar fi arătat deloc ca o persoană care ţinea să-şi sărbătorească aniversarea căsătoriei.

Mai multe persoane apropiate cuplului spun că nu este prima dată când Ashton calcă strâmb, iar Demi ştie tot ce face soţul ei. Luna trecută, ea a postat pe contul său de Twitter mai multe mesaje cu subînţeles, printre care şi „Ştiu tot ce faci”.

Însă gurile rele spun că şi Demi s-a întânit cu alţi bărbaţi, semn că mariajul ei cu Ashton este pe cale să se destrame. De câteva luni, cei doi duc vieţi separate, ea locuind în New York, iar el în Los Angeles, unde filmează pentru serialul „Doi bărbaţi şi jumătate”.



×
Subiecte în articol: Demi Moore despartire divort
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close