Antena 3 CNN Show Showbiz Atenționare pentru soțul Ilenei Ciuculete. ”Luna viitoare, Cornel Galeș trebuie să aibă mare grijă”

Atenționare pentru soțul Ilenei Ciuculete. ”Luna viitoare, Cornel Galeș trebuie să aibă mare grijă”

Atenționare pentru soțul Ilenei Ciuculete. ”Luna viitoare, Cornel Galeș trebuie să aibă mare grijă”
de M.Z.    |    21 Mar 2017   •   09:43

Noi detalii ies la iveală, după moartea Ilenei Ciuculete. Marian Golea, un specialist în feng-shui, care a povestit că artista și soțul ei au apelat la serviciile lui cu o lună înainte ca aceasta să moară, îl atenționează acum Cornel Galeş, să fie atent să nu se autodistrugă.

„Nu cred că e o lună de zile de când am vorbit cu Cornel Galeş, dar era singur atunci şi mi-a zis că vor să mă cheme la casă. Singura lui şansă este să se trezească. Altfel, se va autodistruge. Luna viitoare este luna dragonului, Cornel trebuie să aibă mare grijă. Orice ar face, viaţa merge înainte. Cornel trebuie să înţeleagă asta”, a spus Marian Golea, un specialist în feng-shui, potrivit Libertatea.ro.

„Ce era mai rău în cazul lui Cornel e faptul că fiind în anul Câinelui a avut o energie foarte negativă, Casa Cimitirelor, energia Yin, iar el a primit vestea cea mai proastă, moartea. Atenţie, însă. Nu trebuie să vă panicaţi. Fiecare persoană depinde de momentul din viaţă în care se află. Ea era Dragon, cred că nu se aşteptau la această evoluţie. Ca să înţelegem, ei au avut, anul trecut, energia rea, ceea ce înseamnă că dacă păţeau ceva rău, se multiplica rapid”, a mai spus Marian Golea.

Cântăreața Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile.

×
Subiecte în articol: Ileana Ciuculete cornel gales Feng Shui
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close