Antena 3 Show Showbiz Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, face sporturi extreme

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, face sporturi extreme

de Antena3.ro    |    19 Iul 2011   •   11:34
Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, face sporturi extreme
Sursa foto: Foto: Videonews

„Aşchia nu sare departe de trunchi" spune o vorba din popor. Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, are şi el o pasiune pentru sporturile extreme, ca şi mama lui. Băiatul vedetei TV face schi, snowboard, schi nautic şi, mai nou, wakeboarding.

Mihaela Rădulescu susţine că şi profesorii fiului ei sunt foarte încântaţi de performanţele lui Ayan.

"L-am dat şi la schi, şi la snowboard în acelaşi timp, iar profesorii de snowboard au rămas cu gura căscată, nu că e fiul meu, dar la snowboard se pare că un talent, deja a ajuns să facă sărituri. Îmi stă inima când îl văd, dar înţeleg şi cât îi place", a spus Mihaela Rădulescu la emisiunea Acces direct, de la Antena 1.

Mihaela Rădulescu este foarte mândră de fiul ei. Pe pagina personală de Facebook a vedetei apare un filmuleţ cu Ayan practicând schi nautic. "Ayan schiază de la trei ani, face snowboarding şi water sky de la cinci ani, iar mai nou s-a apucat de wakeboarding", a spus Rădulescu.

Îmi plac bărbaţii care au curaj, care au pasiuni mai extreme să zic aşa. Îmi doresc să fie un astfel de bărbat, dar n-am să-l oblig să înveţe un sport extrem.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close