Antena 3 CNN Show Showbiz Barack Obama, mai elegant decât Brad Pitt. Vezi care sunt cele mai ?tari? vedete de la Hollywood

Barack Obama, mai elegant decât Brad Pitt. Vezi care sunt cele mai ?tari? vedete de la Hollywood

Barack Obama, mai elegant decât Brad Pitt. Vezi care sunt cele mai ?tari? vedete de la Hollywood
Sursa foto: Obama
17 Iun 2009   •   18:33

Clasamentele de orice fel sunt foarte la modă în vara aceasta. Cele mai recente topuri date publicităţii îi prezintă pe cei mai eleganţi bărbaţi din lume, pe vedetele cu cele mai profitabile afaceri, dar şi pe cele mai bine plătite mămici de la Hollywood.

Cel mai elegant bărbat din lume este, în acelaşi timp, şi cel mai puternic. Aţi ghicit. Este vorba despre nimeni altul decât preşedintele american Barack Obama. În urma unui sondaj realizat pe Internet, Obama a fost votat drept cel mai elegant bărbat de pe planetă. Cei care au întocmit clasamentul şi-au şi motivat decizia: lui Obama îi stă bine în orice, de la blugi şi tricou până la costum.

Pe următoarele poziţii în clasamentul "eleganţilor" se află Brad Pitt, David Beckham, Daniel Craig, Al Pacino şi George Clooney.

Un alt top, de astă dată întocmit de revista "Forbes", ni le prezintă pe cele mai bogate mămici de la Hollywood. Pe prima poziţie se situează nimeni alta decât celebra Madonna, care a câştigat anul trecut peste 100 milioane de dolari. Pe locul al doilea se află actriţa Reese Witherspoon, care a câştigat, din filme, reclame şi campanii, aproape 25 de milioane de dolari. În acelaşi top Angelina Jolie nu a reuşit să se claseze decât pe poziţia a şasea.

Şi, în fine, revista "Forbes" nu a putut să le ignore nici pe vedetele cu unele dintre cele mai profitabile afaceri. Pe locul I se clasează Jessica Simpson, a cărei colecţie de accesorii şi pantofi se vinde în peste 200 de magazine. Profitul obţinut anul trecut: 300 de milioane de dolari.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Barack Obama Brad Pitt
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close