Antena 3 CNN Show Showbiz Basistul unei trupe legendare se retrage din muzică

Basistul unei trupe legendare se retrage din muzică

Basistul unei trupe legendare se retrage din muzică
08 Iul 2016   •   15:46

Basistul trupei hard rock AC/DC, Cliff Williams, a decis să se retragă din industria muzicală şi nu va mai lua parte nici la sesiunile de înregistrări alături de membrii trupei, după ce ia sfârşit turneul programat în acest an 'Rock Or Bust World Tour', scrie contactmusic.com.

Basistul grupului rock a decis să se retragă din muzică când turneul programat în acest an va lua sfârşit, odată cu concertul susţinut pe 20 septembrie, la centrul Wells Fargo, din Philadelphia, Pennsylvania, deoarece trupa a devenit un ''animal schimbat'' de-a lungul anilor, din cauza pierderii foştilor membri ai trupei: Malcolm Young, Phil Rudd şi Brian Johnson.

Decizia de a părăsi industria muzicală a fost explicată de către basist.

''Este tot ce am ştiut timp de 40 de ani, dar după acest turneu, renunţ la înregistrări şi alte turnee'', a declarat Cliff, în vârstă de 66 de ani, pentru Gulfshore Life.

''L-am pierdut pe Malcolm, chestia cu Phil, apoi cea cu Brian. (Trupa - n.r.) Este un animal schimbat. Instinctul îmi spune că fac ceea ce trebuie'', a continuat rockerul.

În timp ce trupa nu a făcut nicio declaraţie despre retragerea basistului, au împărtăşit totuşi un filmuleţ cu Williams, în care acesta vorbeşte despre perioada pe care a petrecut-o în formaţie.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: retragere muzica industrie inregistrari
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close