Antena 3 CNN Show Showbiz Bătălia Oana-Pepe continuă! Zăvoranca e însărcinată cu Tudi

Bătălia Oana-Pepe continuă! Zăvoranca e însărcinată cu Tudi

Bătălia Oana-Pepe continuă! Zăvoranca e însărcinată cu Tudi
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Mar 2011   •   20:01

Serialul Oana-Pepe a ajuns să ofere câte un episod nou şi surpinzător în fiecare zi. Şi, uneori, chiar două episoade zilnice! Ultima veste este sarcina Oanei. Nu cu soţul, Pepe, ci cu amantul, Tudi. Aseară, la emisiunea lui Dan Capatos, Oana a şocat de două ori. A vorbit deschis despre sarcină, una pe care, până mai ieri, spunea că nu o doreşte. Dar şi despre relaţia extraconjugală cu tânărul politician aspirant, pe care până acum a negat-o. Deşi un pic şifonat de scandal, astăzi Pepe era zâmbitor.

 
O lovitură grea pentru Pepe, mai ales că acesta a fost, iniţial, motivul declarat al divorţului. Faptul că Oana nu voia să facă un copil.
 
Exerciţiul de sinceritate al Oanei a continuat. A recunoscut, pentru prima oară ceea ce negat de la începutul scandalului. Oana are şi o explicaţie. A tăinuit atâta amar de vreme faptul că şi-a găsit un alt suflet pereche tocmai pentru a nu-i şifona imaginea soţului. 
 
"Eu am crezut în el, am crezut că putem să avem un divorţ amiabil. Am stabilit prin intermediul avocatului să zică el o dată, un acord să mergem la notar şi ce să spunem de comun acord la presă pentru a fi ok", a spus Oana pentru Antena 1.
 
Pe lângă asta, şi iubitul ar fi presat-o. După două luni de relaţie, o voia doar pentru el.
 
"Oana, te iubesc foarte mult, enorm de mult, dar mă doare foarte tare că tu practic mă ascunzi pe mine", i-ar fi spus Tudi vedetei. 
 
 
Şi nu s-a mai ascuns. Şi-a mărturisit şi relaţia şi sarcina. Pe pagina de Facebook a tânărului tată au apărut deja mesajele de felicitare ...
 
După ce ieri a reclamat-o pe Oana pentru furt, astăzi Pepe a mers la poliţie a-şi lăsa amprenta... la dosar. Este procedura obişnuită în astfel de situaţii, pentru ca presupuşii făptaşi să fie găsiţi mai uşor. În acest caz însă, lucrurile sunt mai simple. Se ştie cine a luat totul din casă. Pepe vrea acum de la Oana 100 de mii de lei pentru că i-ar fi stricat imaginea. 
 

×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu pepe insarcinata
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close