Antena 3 CNN Show Showbiz Beyonce, Madonna sau Akon, interzişi pe teritoriul anumitor ţări (VIDEO)

Beyonce, Madonna sau Akon, interzişi pe teritoriul anumitor ţări (VIDEO)

Beyonce, Madonna sau Akon, interzişi pe teritoriul anumitor ţări  (VIDEO)
Sursa foto: Beyonce
05 Apr 2010   •   17:55

Sunt putred de bogate, invidiate de milioane de persoane şi totuşi nu sunt primite peste tot cu zâmbetul pe buze. Vorbim despre vedete precum Beyonce, Madonna sau Lindsay Lohan, care sunt chiar interzise în unele colţuri ale lumii.

Deşi a scos hit după hit şi a câştigat o mulţime de premii, Beyonce nu este primită cu braţele deschise în Malaezia. În 2007 şi 2009 cântăreaţa şi-a anulat concertele de acolo, deoarece a refuzat să cânte, să se îmbrace şi să spună ceea ce i-au indicat autorităţile de acolo. Iar Beyonce nu a primit viza pentru a intra în ţară.

Pe lista vedetelor interzise în Malaezie este şi Madonna. Artista care a vândut miliarde de albume în toată lumea este considerată prea instigatoare de către autorităţi. Acesta este şi motivul pentru care televiziunile din Malaezia nici măcar nu au voie să dea imagini cu ea!

Şi Akon a călcat strâmb în faţa autorităţilor din Sri Lanka. Cântăreţul a primit interdicţia de a cânta acolo după ce şi-a lansat videoclipul la piesa "Sexy Chic". Femeia sumar îmbrăcată care dansează în faţa unei statui a lui Budha a ofensat atât autorităţile, cât şi localnicii.

Degeaba a jucat într-o mulţime de filme. Lindsay Lohan nu este văzută cu ochi prea buni. Actriţa nu numai că are interdicţie să intre în câteva cluburi de noapte, pentru că nu şi-a achitat notele imense de plată, dar nici în India nu mai are voie să pună piciorul prea curând. Asta după ce Lindsay a filmat acolo ilegal un documentar despre traficul de persoane şi a anunţat pe un site de socializare că a salvat 40 de copii.

Pe lista vetelor interzise se alfă şi Ozzi Osborne, în oraşul San Antonio din Texas şi Marilyn Manson în statele americane South Carolina şi Utah. Iar Sacha Baron Cohen, actorul care îl interpretează pe Bruno nu mai are voie să calce în Ucraina si Malaezia.



Observator




×
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close