Antena 3 CNN Show Showbiz Beyonce şi Jay-Z dețin un imperiu de un miliard de euro. Cum au reușit cei doi să facă o asemenea avere

Beyonce şi Jay-Z dețin un imperiu de un miliard de euro. Cum au reușit cei doi să facă o asemenea avere

Beyonce şi Jay-Z dețin un imperiu de un miliard de euro. Cum au reușit cei doi să facă o asemenea avere
Sursa foto: Foto: mirror.co.uk
18 Apr 2017   •   15:50

Familia Carter are o avere combinată în valoare de un miliard de dolari, ceea ce înseamnă că au reușit să construiască un adevărat imperiu.
De la serviciul de streaming Tidal, deţinut de Jay-Z, până la Parkwood Entertainment, compania de producţie fondată de Beyonce, nu mai încape dubiu că cei doi reprezintă unul dintre cele mai influente cupluri din Statele Unite.

Potrivit Businessmagazin.ro, doar în 2016, soţii Carter au avut venituri de peste 107 milioane dolari. Beyonce, a lansat recent cel de-al şaselea album solo "Lemonade" și reușește să câştige bani prin simpla prezenţă pe social media. După cum notează cei de la Time, o singură postare a artistei valorează 1 milion de dolari atunci când vine vorba de publicitate.

Jay-Z a cumpărat compania Tidal în 2015 pentru 56 milioane dolari; doi ani mai târziu, serviciul de streaming are o valoare estimată la 600 milioane dolari. Compania sa de management, Roc Nation, are clienţi precum Rihanna, Shakira sau vedete sportive ca Victor Cruz sau Kevin Durant.

Pe lângă compania Parkwood Entertainment, Beyonce mai deţine şi producătorul de echipament sportiv Ivy Park, ce comercializează produse cu valoarea cuprinsă între 30 şi 200 de dolari.

×
Subiecte în articol: Beyonce Jay-Z miliard avere
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close