Antena 3 CNN Show Showbiz Black Eyed Peas face din nou istorie în topurile americane

Black Eyed Peas face din nou istorie în topurile americane

Black Eyed Peas face din nou istorie în topurile americane
Sursa foto: black eyed peas
26 Feb 2010   •   11:18

Formaţia americană de hip-hop Black Eyed Peas a devenit, joi, primul grup din ultimii 19 ani cu trei single-uri de pe acelaşi album care au ajuns pe prima poziţie în topul Billboard Hot 100, potrivit Reuters.

Piesa "Imma Be", de pe albumul "The E.N.D." al grupului Black Eyed Peas, a ajuns pe prima poziţie în acest top, detronând piesa "TiK ToK" lansată de Ke$ha, care a coborât pe locul al doilea.

Black Eyed Peas a stabilit un alt record în 2009, petrecând 26 de săptămâni consecutiv pe prima poziţie a topului american, după ce piesa "Boom Boom Pow" (12 săptămâni) a fost detronată de un alt single al grupului, intitulat "I Gotta Feeling" (14 săptămâni). Al treilea single al trupei Black Eyed Peas de pe albumul "The E.N.D.", intitulat "Meet Me Halfway", a ajuns până pe poziţia a şaptea în Billboard Hot 100.

Wilson Phillips este ultimul artist care a reuşit această performanţă, cu trei single-uri de pe albumul care îi poartă numele şi care au ajuns pe prima poziţie în topul american - "Hold On", "Release Me" şi "You're In Love", în perioada 1990 - 1991.

Trupa Black Eyed Peas, compusă din Fergie, Will.i.am, Apl.de.ap şi Taboo, a fost recompensată cu trei premii Grammy, iar albumele ei au fost vândute în peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Trupa americană a concertat şi la Bucureşti, pe 15 septembrie 2007, la Arenele Romane.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: trupa formatie top album
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close