Antena 3 CNN Show Showbiz Blesteme şi ameninţări în procesul vrăjitoarelor. Clarvăzătoarele cer eliberarea colegelor arestate

Blesteme şi ameninţări în procesul vrăjitoarelor. Clarvăzătoarele cer eliberarea colegelor arestate

Blesteme şi ameninţări în procesul vrăjitoarelor. Clarvăzătoarele cer eliberarea colegelor arestate
Sursa foto: Foto: Videonews
12 Ian 2012   •   21:27

Blestemele şi ameninţările au curs astăzi pentru procurori şi mai ales pentru Oana Zăvoranu, la şedinţa ad-hoc de vrăjitorie care a avut loc la Tribunalul Ilfov. Clarvăzătoarele au început astfel ofensiva pentru eliberarea celor două colege arestate - Vanessa şi Melissa.

Rudele vrăjitoarelor Vanesa şi Melisa au convocat spiritele pentru a cere pedespirea procurorilor dar şi a poliţiştilor.

"Or să moară câte unul, câte unul. Or să se damblagească! O să se aleagă praful şi pulberea de fiecare. Să se aleagă de toţi aştiă care fac numai fără drept" s-a auzit pe treptele tribunalului din Ilfov.

Duşmanul numărul unu al vrăjitoarelor este însă, de departe, Oana Zăvoranu.

Melisa, pe numele adevărat Roxana Lider a cerut astăzi judecătorilor să fie eliberată. Va afla răspunsul abia săptămâna viitoare.

Buzea Kraif, unul dintre complici, şi-a încercat şi el norocul. Instanţa i-a refuzat cauţiunea.

În dosar însă şi-a făcut intrarea şi un avocat de calibru. După ce l-a eliberat pe profesorul de la Jean Monnet, Paula Iacob se ocupă şi de celebrul dosar al vrăjitoarelor.

Noaptea trecută au mai fost arestate 3 persoane, rude ale celor două vrăjitoare, în dosarul de şantaj şi ameninţare. În aceste momente, 7 persoane sunt după gratii.

 


×
Subiecte în articol: Clarvăzătoare Oana Zavoranu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close