x close

Blesteme şi ameninţări în procesul vrăjitoarelor. Clarvăzătoarele cer eliberarea colegelor arestate

de A.M.P    |    12 Ian 2012   •   21:27
Blesteme şi ameninţări în procesul vrăjitoarelor. Clarvăzătoarele cer eliberarea colegelor arestate 482 Foto: Videonews

Blestemele şi ameninţările au curs astăzi pentru procurori şi mai ales pentru Oana Zăvoranu, la şedinţa ad-hoc de vrăjitorie care a avut loc la Tribunalul Ilfov. Clarvăzătoarele au început astfel ofensiva pentru eliberarea celor două colege arestate - Vanessa şi Melissa.

Rudele vrăjitoarelor Vanesa şi Melisa au convocat spiritele pentru a cere pedespirea procurorilor dar şi a poliţiştilor.

"Or să moară câte unul, câte unul. Or să se damblagească! O să se aleagă praful şi pulberea de fiecare. Să se aleagă de toţi aştiă care fac numai fără drept" s-a auzit pe treptele tribunalului din Ilfov.

Duşmanul numărul unu al vrăjitoarelor este însă, de departe, Oana Zăvoranu.

Melisa, pe numele adevărat Roxana Lider a cerut astăzi judecătorilor să fie eliberată. Va afla răspunsul abia săptămâna viitoare.

Buzea Kraif, unul dintre complici, şi-a încercat şi el norocul. Instanţa i-a refuzat cauţiunea.

În dosar însă şi-a făcut intrarea şi un avocat de calibru. După ce l-a eliberat pe profesorul de la Jean Monnet, Paula Iacob se ocupă şi de celebrul dosar al vrăjitoarelor.

Noaptea trecută au mai fost arestate 3 persoane, rude ale celor două vrăjitoare, în dosarul de şantaj şi ameninţare. În aceste momente, 7 persoane sunt după gratii.

 
Get Adobe Flash player

Citeşte mai multe despre:

Clarvăzătoare Oana Zavoranu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati