Bodyguarzii lui Michael Jackson: Megastarul nu era pedofil. Era atras de femei (VIDEO)

10 Mar 2010   •   12:54
Bodyguarzii lui Michael Jackson: Megastarul nu era pedofil. Era atras de femei (VIDEO) bodyguarzi

Michael Jackson se uita după femei la fel ca orice bărbat obişnuit. Este mărturia bodyguarzilor care l-au apărat în ultimii ani din viaţă. Cei trei bărbaţi au dat amănunte din viaţa megastarului şi au negat că acesta ar fi fost pedofil.

Trei dintre bodyguarzii Regelui Pop, Mike Garcia, Bill Whitfield si Javon "BJ" Beard, au povestit amănunte din viaţa lui Michael Jackson într-o emisiune la postul de televiziune american ABC. Cei trei i-au luat apărarea megastarului şi au demontat zvonurile care circulau despre el. Mai mult, gărzile de corp au povestit şi despre întâlnirile lui Michael cu prietenele sale.

Un alt subiect a fost cel legat de moartea megastarului. Gărzile de corp spun că în ultimele luni de viaţă Regele Pop se comporta extrem de ciudat. "Ni s-a părut de mai multe ori că ia ceva. Îţi dădeai seama din comportamentul său. Era diferit. Şi fiind în preajma lui pentru atâta timp, ne dădeam seama că e schimbat, ştiam că ceva nu era în regulă în perioada aceea."

Cei trei bodyguarzi i-au fost aproape lui Michael Jackson în ultimii doi ani ai vieţii sale. Gărzile de corp vor sa scoată împreuna o carte numită "În apărarea regelui".

Antena 3

Parteneri
x close