Antena 3 CNN Show Showbiz Borcea i-a dăruit soţiei sale un restaurant de 800.000 de euro, în Miami

Borcea i-a dăruit soţiei sale un restaurant de 800.000 de euro, în Miami

Borcea i-a dăruit soţiei sale un restaurant de 800.000 de euro, în Miami
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    05 Sep 2011   •   22:08

Cristi Borcea e hotărât să răsplătească cu mulţi bani răbdarea Alinei din ultimii opt ani. Şeful de la Dinamo a plătit 800.000 de euro pentru un restaurant exclusivist din Miami, unde însuşi Al Capone venea, pe vremuri, să ia masa. Acesta este cadoul lui Cristi Borcea pentru proaspăta soţie care nu vrea să se plictisească peste ocean, cât timp soţul său e plecat. 

Exclusivistul restaurant din Miami pe care l-a cumpărat pentru Alina nu este unul oarecare. Acolo Alina se va putea întâlni cu vedete de talia lui Robert De Niro, Danny De Vito, Eva Longoria sau Cameron Diaz. Ca să nu se plictisească în timp ce Cristi este în ţară, Alina ar fi cerut o afacere care să o ţină ocupată. Iar Cristi a găsit cadoul perfect.

În plus, tânăra doamnă Borcea ar vrea să demonstreze că se poate ocupa singură de noul restaurant şi că nu are nevoie să fie întreţinută. Alina a trăit în ultimii ani într-un apartament de lux din Miami, şi nici după căsătorie nu a dat luxul din oraşul american, pe viaţa din România. Iar luna de miere a petrecut-o în insula St. Barths, supranumită şi paradisul vedetelor.

Pentru Mihaela, fosta soţie, Borcea a cumpărat o maşină de 150.000 de dolari, pentru Alina - una de 250.000. Pentru prima soţie, o clinică de înfrumuseţare de un milion de dolari, pentru a doua - un restaurant de 800.000. Cristi Borcea a ştiut mereu cum să-şi răsfeţe soţiile şi să le transforme în prospere femei de afaceri.

 






×
Subiecte în articol: Cristi Borcea restaurant sotie Miami
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close