Antena 3 CNN Show Showbiz Cel mai controversat divorț al anului: Alina Borcea, la un pas să rămână pe drumuri

Cel mai controversat divorț al anului: Alina Borcea, la un pas să rămână pe drumuri

Cel mai controversat divorț al anului: Alina Borcea, la un pas să rămână pe drumuri
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    15 Noi 2016   •   10:43

Cel mai controversat divorț al acestui an este pe cale să se pronunțe până la finalul acestei săptămâni. Cristi Borcea se desparte oficial de Alina Borcea la notar, iar acum s-a ajuns la momentul în care soția lui i-a acceptat pretențiile și a semnat actul care le stipulează, potrivit Libertatea.ro.

Deși el este cel care a înșelat și a decis să-și părăsească soția, Borcea este și cel care ar fi avut cele mai neașteptate și mai multe pretenții.  

Potrivit apropiaților celor doi, acesta nu numai că ar fi scăpat extrem de ieftin în urma partajului și solicitărilor de pensie alimentară, ci i-ar fi impus în scris lucruri care țin de viața ei personală după divorț. Se pare că Alina Borcea nu a primit decât permisiunea de a locui vreme de un an în apartamentul lui de la Miami, dar cu o condiție esențială: să nu aducă bărbați în casă. ”Toate astea sunt scrise în actele de divorț”, a explicat o sursă din anturajul soților Borcea.

Ceea ce este foarte interesant e că Borcea nu achită oficial decât 2.000 de dolari din pensia alimentară de 10.000, iar restul de 8.000 sunt plătiți de mama lui, pe numele căreia ar fi o mare parte din averea fostului acționar dinamovist.

×
Subiecte în articol: Cristian Borcea Alina Borcea divort casa
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close