Antena 3 CNN Show Showbiz Botezatu: Irina l-a făcut hoţ pe tatăl ei pentru că a furat-o de lângă Monica

Botezatu: Irina l-a făcut hoţ pe tatăl ei pentru că a furat-o de lângă Monica

Botezatu: Irina l-a făcut hoţ pe tatăl ei pentru că a furat-o de lângă Monica
Sursa foto: Foto: Mediafax
15 Apr 2011   •   18:41

Designerul Cătălin Botezatu a venit în ajutorul Monicăi Columbeanu în ziua în care aceasta s-a dus cu poliţia la vila lui Irinel, de la Izvorani, pentru a-şi recupera fetiţa, pe micuţa Irina.

„Am vorbit cu Monica la telefon şi, ieri (n.r. - joi, mi-a spus că se teme, că îi este teamă de ce se va întâmpla şi ce li se va întâmpla lor, ei şi micuţei Irina“, a declarat Cătălin Botezatu, într-o intervenţie televizată la Antena 3.

Totodată, designerul a făcut referire la imaginile de la Protecţia Copilului în care Irina îi reproşa mamei sale că nu a venit să o vadă pentru că i s-a spus că Monica nu vrea să o vadă şi că ar fi părăsit-o.

„Acele imagini înregistrate nu au venit în ajutorul Monicăi. (...) Apropo de jucării, este adevărat că păpuşile de la Monica i-au fost aruncate“, a declarat Botezatu. Acesta a mai spus, tot pe marginea subiectului întâlnirii dintre Irina Columbeanu şi reprezentanţii Protecţiei Copilului, că micuţei „i s-a propus să facă din părinţii ei nişte personaje.“

„Personajele pe care micuţa (n.r. - Irina Columbeanu) le-a creat au fost hoţul şi mama. Eu am rămas mut când am auzit aşa ceva. Aşa mi s-a reprodus, aşa mi s-a relatat, asta vă spun“, a precizat Botezatu.

„Atunci când a fost întrebată cine este hoţul ea s-a dus la tatăl ei şi i-a spus la ureche Tu eşti hoţul!. Apoi a fost întrebată De ce eu sunt hoţul?“, a explicat creatorul de modă.

Răspunsul ar fi fost „pentru că m-ai furat de la mami“, potrivit declaraţiilor făcute de Cătălin Botezatu, în direct, la Antena 3.

 


Botezatu: Sper ca mama Monicăi să recunoască că, de fapt, ea nu s-a adaptat în America, nu Irinuca

Creatorul de modă, Cătălin Botezatu a declarat pentru Antena 3 că păstrează legătura cu Monica Columbeanu şi că îi este alături în aceste momente fericite.

Botezatu vorbeşte despre episodul neacomodării Irinei în America şi susţine că, de fapt, cea care nu a reuşit să se acomodeze în America ar fi bunica fetiţei, Veronica Bulai.
 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close