Antena 3 CNN Show Showbiz Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie pentru că și-a vândut partea din podgoria în care s-au căsătorit

Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie pentru că și-a vândut partea din podgoria în care s-au căsătorit

Brad Pitt o dă în judecată pe fosta sa soție Angelina Jolie pentru că și-a vândut pachetul de acțiuni din podgoria pe care au cumpărat-o împreună și unde s-au căsătorit.

Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie pentru că și-a vândut partea din podgoria în care s-au căsătorit
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    18 Feb 2022   •   17:11

Cei doi foști parteneri de viață au achiziționat moșia Chateau Miraval din sudul Franței, care cuprinde o vilă și o podgorie, în anul 2008. S-au căsătorit acolo șase ani mai târziu. Brad Pitt a transmis că cei doi aveau un acord, să nu-și vândă acțiunile fără consimțământul celuilalt.

Angelina Jolie ar fi încălcat această înțelegere și și-ar fi vândut partea din acțiunile firmei care administrează moșia unui producător de băuturi spirtoase deținut de un oligarh rus, Iuri Shefler.

”Ea și-a vândut acțiunile în cunoștință de cauză și cu intenția ca Shefler și afiliații săi să încerce să preia controlul asupra afacerii pentru care Pitt și-a devotat viața și pentru a submina investiția lui Pitt în Miraval”, se arată în documente legale, depuse joi la Los Angeles, potrivit BBC.

”Jolie a încetat de mult să mai contribuie la Miraval, în timp ce Pitt a turnat bani în afacerea cu vin, transformând-o în compania ascendentă care este astăzi. Prin presupusa vânzare, Jolie caută să profite de lucruri pe care nu le-a câștigat și să revină într-o investiție pe care nu a făcut-o”, mai acuză Pitt.

Actorul susține că acțiunea fostei sale soții a fost făcută cu intenția de a-i cauza ”un prejudiciu nejustificat” și spune că el a făcut eforturi pentru a pune pe picioare afacerea cu vinuri și a investit capital în ea.

”Încălcarea regulilor de către Jolie, dacă se va aproba, îl va priva pe Pitt de dreptul său de a se bucura de casa sa privată – fără a-și împărtăși proprietatea cu un străin – și de a-și asigura poziția în afacerea pe care a construit-o de la zero pentru beneficiul pe termen lung al familiei sale.”

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close