Antena 3 CNN Show Showbiz Brigitte, mărturisire șocantă despre Ilie Năstase: „Încă am...”

Brigitte, mărturisire șocantă despre Ilie Năstase: „Încă am...”

Brigitte, mărturisire șocantă despre Ilie Năstase: „Încă am...”
Sursa foto: Foto: Facebook/Brigitte Năstase
27 Iun 2018   •   11:21

Sunt la un pas să fie despărțiți definitiv, dar Brigitte recunoaște că încă mai are sentimete puternice pentru Ilie Năstase.

„Eu sunt singură. El nu era singur ultimele dăți, era cu fete. Ne-am întâlnit la mare. El era cu fetițele lui și cu fosta soacră. Nu avea unde să stea așa că l-am primit în apartamentul meu și a dormit la mine. Întortocheate sunt căile Domnului! Având un suflet mare m-am gândit să-l găzduiesc în apartamentul pe care l-am achiziționat anul trecut. Mi-e drag si încă am o slăbiciune pentru el. Îi voi deschide ori de câte ori va bate la ușa mea. De ce să nu-i deschid ușa? De ce să nu stăm împreună la masă?(..)

Normal că îi iubesc, dar nu au a face sentimentele pe care le am eu cu greșelile pe care le face el față de mine. În momentul în care l-am cunoscut, mi-a spus că e un tip foarte pașnic și fidel. Cinci ani de zile a fost cu mine sută la sută. Nu poate spune cineva că a avut vreo aventură cu vreo femeie. Lucrurile s-au stricat la un moment dat. Anturajul l-a stricat. Profită ( prietenii lui Ilie n.r) de faptul că Ilie cade mai repede în păcat. Noi suntem într-un divorț și eu nu l-am retras”, a explicat Brigitte Sfăt la Pro TV.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close