Antena 3 CNN Show Showbiz Brigitte s-a răzgândit: "Nu mai vreau să divorţez"

Brigitte s-a răzgândit: "Nu mai vreau să divorţez"

Brigitte s-a răzgândit: "Nu mai vreau să divorţez"
05 Sep 2018   •   10:28

Brigitte Sfăt este omul schimbărilor! Dacă acum vrea să divorţeze de Ilie Năstase, peste câteva zile vine şi spune că nu mai vrea asta. Întreaga lor telenovelă a fost presărată cu declaraţii despre despărţire şi divorţ. 

Recent, Brigitte Sfăt a făcut declaraţii şocante despre relaţia cu Ilie Năstase şi a spus că vor divorţa, mai ales că el şi-a găsit repede pe altcineva. Ei bine, se pare că bruneta s-a răzgândit. După ce l-a acuzat pe Ilie Năstase că a bătut-o şi că a fst nevoită să suporte multe lucruri pe parcursul căsniciei cu el, Brigitte nu mai vrea să divorţeze şi şi-a retras cererea. 

“Este adevărat. Nu mai vreau să divorţez, mi-am retras cererea. M-am gândit să îl las pe Ilie să facă treaba asta, cred că este mai interesant ce motive va invoca el! Anul trecut ­mi-am dorit să divorţez pentru că am vrut să îmi refac viaţa, iar Ilie nu mi-a dat divorţul, poate că e cazul să procedez la fel, să vadă şi el cum a fost pentru mine. Atunci m-am rugat de el, l-am implorat, iar el  şi-a bătut joc de mine: m-a legat cu cureaua de picioare şi m-a târât prin toată casa. M-a ţinut cu forţa un an de zile. Am vrut să mă omor, să mă arunc de pe pod, m-a jignit, m-a bătut”, a declarat Brigitte Năstase, potrivit click.ro.

×
Subiecte în articol: divort Nastase
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close