Antena 3 CNN Show Showbiz Brigitte şi Ilie Năstase, uniți de probleme. Cei doi trăiesc adevărate drame în familie

Brigitte şi Ilie Năstase, uniți de probleme. Cei doi trăiesc adevărate drame în familie

Brigitte şi Ilie Năstase, uniți de probleme. Cei doi trăiesc adevărate drame în familie
Sursa foto: Foto: Facebook/Brigitte Năstase
03 Mar 2018   •   16:33

Sunt la un pas de divorț, dar par să fie pe drumul unei împăcări. Și asta pentru că Brigitte și Ilie Năstase sunt uniți de probleme.

Mama brunetei, dar şi sora mai mare a lui Ilie Năstase sunt grav bolnave şi au nevoie de sprijin!

Sanda Szeifert, mama lui Brigitte, are probleme cu inima, în plus, i-au fost descoperite nişte tumori şi a trebuit să facă investigaţii amănunţie la specialişti din Italia. Vedeta e disperată şi face naveta Bucureşti-Timişoara pentru a-i fi alături. Din păcate, şi sora cea mare a lui Năstase trece prin clipe grele.

Este vorba despre Georgeta Kornmann, în vârstă de 73 de ani, care s-a întors în ţară acum patru ani după mult timp petrecut la Paris. Geta se confruntă cu o boală precară şi are nevoie în permanenţă de ajutor şi tratament. Ea locuieşte într-un cartier de apartamente din zona Băneasa şi este vizitată des de nepoatele Emma şi Alessia şi de tatăl lor, Ilie.

Iată că nici pe Brigitte nu a lăsat-o inima, şi s-a dus chiar alaltăieri, de 1 Martie, să îşi ofere ajutorul alături de tenisman. Fotoreporterii l-au surprins pe Ilie la complexul din Băneasa, scrie Click.

×
Subiecte în articol: probleme de sanatate
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close