Antena 3 CNN Show Showbiz Brit Awards 2010. Lady Gaga a obţinut trei trofee. Vezi lista câştigătorilor (VIDEO)

Brit Awards 2010. Lady Gaga a obţinut trei trofee. Vezi lista câştigătorilor (VIDEO)

Brit Awards 2010. Lady Gaga a obţinut trei trofee. Vezi lista câştigătorilor (VIDEO)
Sursa foto: Lady Gaga
17 Feb 2010   •   10:53

Lady Gaga a triumfat, marţi seară, la gala premiilor Brit de la Londra! Excentrica artistă a plecat acasă cu trei trofee: cea mai bună cântăreaţă internaţională, cel mai bun album străin şi revelaţia anului. Lilly Allen, Jay-Z, Oasis şi Robbie Williams se află şi ei pe lista laureaţilor.

Ca de obicei, Lady Gaga a făcut senzaţie chiar de la sosire: spre bucuria fanilor, ea s-a prezentat într-un magnific costum de carnaval, cu mască în stil veneţian.

Spectacolul a fost deschis de o altă tânără vedetă, Lily Allen, care şi-a interpretat unul dintre hituri într-o prezentare extravagantă. Lily Allen a primit şi trofeul pentru cea mai bună cântăreaţă britanică.
Lista câştigătorilor Brit Awards 2010
Regina serii a fost, însă, Lady Gaga. Ea a creat un moment emoţionant atunci când şi-a dedicat cântecul creatorului de modă Alexander McQueen, decedat de curând, la 40 de ani. Nominalizată la trei categorii, Lady Gaga le-a câştigat pe toate, succes pentru care a ţinut să mulţumească publicului.
LADY GAGA, LA BRIT AWARDS 2010


Premiile pentru cei mai buni cântăreţi au fost decernate lui Dizzee Rascal - la categoria artiştilor britanici, şi lui Jay-Z la categoria internaţională.

Juriul premiilor Brit s-a gândit şi la nostalgici. Grupul Oasis a primit trofeul celui mai bun album din ultimii 30 de ani, pentru "What's the story morning glory". Iar Robbie Williams a fost distins pentru "contribuţia muzicală deosebită".

Premiile Brit sunt cele mai importante distincţii britanice pentru muzică pop şi rock.






Antena 3

×
Subiecte în articol: Lady Gaga trofeu premiu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close