Antena 3 CNN Show Showbiz Bucureşti, capitala rockului: Rammstein, Metallica, Slayer, Manowar şi Megadeth concertează în iunie

Bucureşti, capitala rockului: Rammstein, Metallica, Slayer, Manowar şi Megadeth concertează în iunie

Bucureşti, capitala rockului: Rammstein, Metallica, Slayer, Manowar şi Megadeth concertează în iunie
Sursa foto: rock
11 Mar 2010   •   13:54

Festivalul Sonisphere 2010 aduce în România o serie de formaţii rock de renume. Rammstein, Metallica, Slayer, Manowar, Megadeth Slayer şi Anthrax vor concerta în Capitală în perioada 25-27 iunie, informează Agerpres.

Metallica se va afla pentru a treia oară în România, însă Rammstein, Slayer şi Anthrax vin pentru prima oară în ţara noastră.

?Ideea e să avem un festival adevărat. Am stabilit pentru anul acesta trei zile de festival, în care fiecare zi vom avea cel puţin cinci-şase trupe cântând. Un week-end întreg de muzică. Este probabil cel mai important festival pe care România l-a avut vreodată. Metallica, Megadeth şi Anthrax nu au mai cântat niciodată împreună?, a declarat Marcel Avram, coorganizatorul evenimentului.

Şirul de concerte va începe cu Manowar, pe 25 iunie, care vor fi urmaţi pe 26 iunie de Metallica. Rammstein va urca pe scenă în ultima zi a festivalului, pe 27 iunie.

Biletele vor avea preţuri cuprinse între 120 de lei şi 550 de lei şi vor putea fi achiziţionate, începând de joi, de pe eventim.ro sau de la punctele de vânzare Eventim: magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: rock festival
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close