Antena 3 Show Showbiz ?Bună seara, prieteni!? Cristi Minculescu a urcat din nou pe scenă, la Craiova

?Bună seara, prieteni!? Cristi Minculescu a urcat din nou pe scenă, la Craiova

07 Iun 2009   •   09:27
?Bună seara, prieteni!? Cristi Minculescu a urcat din nou pe scenă, la Craiova Cristi Minculescu

Cristi Minculescu a revenit pe scenă pentru prima dată, după operaţia suferită la începutul lunii aprilie. Minculescu a urcat pe scenă la Craiova, unde a cântat imnul Universităţii Craiova, cu prilejul decernării premiilor Romanian Music Award. Cu această ocazie, Cristi Minculescu a ţinut să mulţumească în mod special echipei de fotbal, care ?l-a ţinut în viaţă? în momentele grele prin care a trecut în ultima perioadă.

"Salut oraşul copilăriei mele, salut Craiova, cel mai frumos oraş din lume! Mulţumim unei echipe de fotbal care, personal, m-a ţinut în viaţă. Este vorba de cea mai frumoasă echipă de fotbal din lume, Universitatea Craiova. Vreau să le mulţumesc fotbaliştilor care m-au ţinut în viaţă din martie până acum, şi nu numai", le-a spus Cristi Minculescu celor peste 15.000 de craioveni prezenţi la eveniment, informează Mediafax.

Cristi Minculescu, în vârstă de 50 de ani, a fost supus, pe 24 martie, unui transplant hepatic la o clinică din Germania. Donatorul a fost chiar soţia sa, Rodica. După transplantul de ficat, artistul a mai suferit alte două intervenţii chirurgicale. Minculescu suferă de o boală ereditară hepato-renală, care determină mărirea organelor.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close