Antena 3 CNN Show Showbiz Capatos, la un pas de moarte din cauza lui Cristian Boureanu!

Capatos, la un pas de moarte din cauza lui Cristian Boureanu!

Capatos, la un pas de moarte din cauza lui Cristian Boureanu!
17 Feb 2018   •   09:31

Dan Capatos a trecut prin momente cumplite şi a văzut moartea cu ochii, după ce Cristian Boureanu l-a convins să paticipe la o cursă infernală.

În timpul emisiunii "Dosarele VIP" – difuzată astăzi, începând cu ora 16.00, la Antena Stars, Capatos le povesteşte invitaţilor şi colegului său, Cristian Brancu, un episod teribil, care se putea încheia cu o tragedie.

"Când am plecat la mare, mai demult, avea el (Cristian Boureanu – n.r.) un triciclu şi m-a invitat să mă plimbe cu el, pe plajă. Am plecat spre nordul staţiunii Mamaia, nu erau toate plajele care sunt acum. Blană, cu triciclul! Am strigat la el să se oprească, fiindcă o să murim, fiindcă în zona aceea ieşeau din nisip nişte ţevi metalice.

Noi mergeam chiar pe malul mării, pe lângă ţevile respective. Eram convins că o să izbim de alea şi o ne frângem toate oasele. El era în culmea fericirii: «E taree!» I-am dat pumni în cap, ca să se oprească. M-am ... pe mine de frică! Era greu de stăpânit... Nu îl putea opri nimic. Atunci când i se pune câte o pată, nu-l opreşti!", a mărturisit Dan Capatos.

 

×
Subiecte în articol: Dan Capatos cristian boureanu

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close