Antena 3 CNN Show Showbiz Care este secretul acestei blonde cu chip de înger ce a cucerit Pământul. Nimeni nu ştia asta despre ea

Care este secretul acestei blonde cu chip de înger ce a cucerit Pământul. Nimeni nu ştia asta despre ea

Care este secretul acestei blonde cu chip de înger ce a cucerit Pământul. Nimeni nu ştia asta despre ea
de P.I.    |    27 Noi 2012   •   06:49

Toate frumoasele lumii s-au adunat într-un singur loc, unite de acelaşi ţel. Au vrut să impresioneze publicul în felul lor, însă se pare că toate pledoariile celorlalte fete au pălit în faţa ei.

Numele ei este Teresa Fayksova şi tocmai a câştigat titlul de Miss Earth 2012. Cu toate că a avut concurente serioase din întreaga lume, reprezentanta Republicii Cehe a uimit prin simplitatea şi naturaleţea de care a dat dovadă.

Teresa are 23 de ani, 1.79 de metri şi este absolventa unui liceu sportiv. Mai mult a jucat volei într-o echipă de profesionişti, iar în prezent locuieşte în oraşul Brno.

Ea este o puternică susţinătoare a organizaţiilor care luptă împotriva încălzirii globale şi a participat la mai multe acţiuni de strângere a gunoaielor.

Înainte de câştigarea acestui concurs de frumuseţe, Republica Cehă nu a mai urcat niciodată pe podium. De regulă nu depăşea poziţia a opta în clasament.


×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close