Antena 3 CNN Show Showbiz Carla Bruni traduce ?Mă exciţi foarte tare? în mai multe limbi - VIDEO

Carla Bruni traduce ?Mă exciţi foarte tare? în mai multe limbi - VIDEO

Carla Bruni traduce ?Mă exciţi foarte tare? în mai multe limbi - VIDEO
25 Mai 2010   •   21:06

Carla Bruni se află într-o situaţie jenantă după ce pe internet a apărut un film în care soţia preşedintelui francez face comentarii explicite referitoare la sex. Clipul de 27 de minute a fost filmat pe vremea când Carla Bruni era un tânăr fotomodel, relatează www.telegraph.co.uk. Mai jos este doar un fragment din acesta, în care Carla Bruni este invitată la un show de televiziune şi promovează o carte denumită ?Hot International Love and Sex Guides? (Ghid internaţional pentru sex şi dragoste fierbinte). Mai precis, Bruni traduce o serie de fraze cu caracter erotic în şapte limbi: germană, franceză, italiană, engleză, cehă, etc.

?Avem nevoie de aceste cărţi deoarece călătorim prin toată lumea, întâlnim persoane noi şi vrem să ştim ce să le spunem în cazul în care dormi să ne culcăm cu ei?, spune Carla Bruni celor doi prezentatori ai emisiunii Eurotrash.

Bruni avea 28 de ani în 1996, moment în care show-ul respectiv a fost difuzat. În cadrul acestuia ea a mai oferit patru traduceri ale propoziţiei ?Mă exciţi foarte tare?.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Carla Bruni Nicholas Sarkozy
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close