Antena 3 Show Showbiz Ce a prezis Carmen Harra despre mariajul Andreei Marin și cât de aproape a fost de adevăr

Ce a prezis Carmen Harra despre mariajul Andreei Marin și cât de aproape a fost de adevăr

de M.Z.    |    27 Oct 2016   •   13:36
Ce a prezis Carmen Harra despre mariajul Andreei Marin și cât de aproape a fost de adevăr
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/DrCarmenHarra

Carmen Harra, celebră pentru previziunile sale, era convinsă încă din 2014, că Andreea Marin trăiește doar clipa cu Tuncay Ozturk, potrivit ziarulring.ro. Astăzi, s-a dovedit că avea dreptate: vedeta de televiziune a anunțat că divorțează. Mai mult, Harra credea ca mariajul va dura trei ani și atât a durat.

”Andreea trăieşte după principiul «Carpe diem!» (Trăieşte clipa!). Îşi dă seama că este o chestiune de moment cu această relaţie, dar a oficializat-o, într-o clipă de confuzie, dintr-un soi de disperare sau din ambiţie de moment. Trăieşte clipa şi nu trebuie să se gândească la divorţ. Noul ei mariaj va dura trei ani în cel mai fericit caz, este o relaţie tranzitorie”, spunea Carmen Harra, în ianuarie 2014.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cunoscut în Turcia. În 2013 s-au căsătorit, iar soţul ei a decis să îşi părăsească ţara natală, de dragul ”zânei surprizelor”.

Diferenţa de vârstă şi cea de religie dintre divă şi noul ei soţ par să fi stârnit nemulţumirea familiei, susţinea Harra. ”Nimeni nu trebuie să-i spună Andreei Marin că a făcut o greşeală dacă ea e fericită, trebuie să se convingă singură de asta”, mai spunea Harra.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close