Antena 3 CNN Show Showbiz Carmen Harra, despre crima de la metrou: Există un motiv pentru care prima fata a scăpat cu viață, iar a doua a murit

Carmen Harra, despre crima de la metrou: Există un motiv pentru care prima fata a scăpat cu viață, iar a doua a murit

Carmen Harra, despre crima de la metrou: Există un motiv pentru care prima fata a scăpat cu viață, iar a doua a murit
Sursa foto: Foto: facebook.com/DrCarmenHarra
de S.T.    |    15 Dec 2017   •   12:56

Carmen Harra a vorbit despre crima de la Dristor 1. Celebra clarvăzătoare a descifrat destinul Alinei Ciucu, explicând, cum de Alexandra, prima victimă a criminalei, a reuşit să scape cu viaţă.

Ele au avut destine complet diferite, cea care a murit având o moarte violentă, aşa cum i s-a întâmplat şi în alte vieţi anterioare.

„În cazul celor două femei, evident că este vorba despre destine diferite, despre codificări diferite. Nu am datele lor de naştere pentru a face o analiza numerologică, însă analizând informaţiile existente, putem trage câteva concluzii generale. Pentru femeia care a scăpat cu viaţă din incident, nu era timpul ei să moară. Cealaltă (n.r. Alina Ciucu), în schimb, avea mai multe karme nerezolvate şi, cel mai probabil, a avut parte de o moarte violentă şi în vieţile anterioare. Se spune că aşa cum trăieşti, aşa şi mori. Ea a avut parte în această viaţă, după cum s-a aflat acum, de un destin greu încercat. Autoarea faptei, a cărei dată de naştere nu o ştim, are şi ea cel mai probabil o karmă a nebuniei. Straniu este că, deşi lumea trăieşte mult mai în siguranţă ca înainte, astfel de incidente tot apar şi sunt aproape imposibil de eradicat”, a declarat celebra clarvăzătoare.

Sursa: cancan.ro

×
Subiecte în articol: carmen harra dristor crima Clarvăzătoare
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close