Antena 3 CNN Show Showbiz Casa în care a copilărit Kate Middleton, scoasă la vânzare pentru 460.000 de lire sterline

Casa în care a copilărit Kate Middleton, scoasă la vânzare pentru 460.000 de lire sterline

Casa în care a copilărit Kate Middleton, scoasă la vânzare pentru 460.000 de lire sterline
Sursa foto: Foto: judyhalone.com
04 Apr 2011   •   22:48

Casa în care a copilărit logodnica prinţului William, Kate Middleton, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 460.000 de lire sterline, potrivit Daily Mail.

Viitoarea prinţesă s-a născut în 1982 şi a crescut în casa numită "West View" până la vârsta de 13 ani. În anul 1995, familia Middleton a decis să îşi mute reşedinţa într-o casă mai mare şi să o vândă pe cea actuală pentru 158.000 de lire.

Conducătorul licitaţiei, Dudley Singleton, a declarat că mereu a avut în considerare posibilitatea ca acea locuinţă să fie achizionată ca şi o investiţie, întrucât în momentul în care kate ar deveni regină, casa ar putea deveni un muzeu.

"Mai există şi posibilitatea ca potenţialul cumpărător să o achiziţioneze ca pe o casă de vacanţă, dar în cazul în care proprietatea va fi folosită ca reşedinţă, conexiunea cu lumea royală nu va mai conta prea mult", a declarat Singleton, pentru sursa citată.

Agentul, care a vândut şi în 1995 casa familie Middleton, a declarat că vila arată aproximativ la fel ca şi în urmă cu 16 ani şi că speră ca această febră cu nunta royală îi va multiplica veniturile.

×
Subiecte în articol: kate middleton printul William
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close