Antena 3 Show Showbiz Prietenă a Andreei Marin, despre divorțul ”Zânei”: E vorba de violenţă...

Prietenă a Andreei Marin, despre divorțul ”Zânei”: E vorba de violenţă...

de M.Z.    |    02 Noi 2016   •   12:54
Prietenă a Andreei Marin, despre divorțul ”Zânei”: E vorba de violenţă...
Sursa foto: Foto: Andreea Marin/Facebook

Una dintre prietenele Andreei Marin a făcut declaraţii neașteptate despre cel de-al treilea mariaj al ”Zânei Surprizelor". 

Roxana Iliescu a mărturisit că, după ce a citit de mai multe ori scrisoarea lui Tuncay Ozturk, şi-a dat seama de multe minusuri ale relaţiei celor doi.

”El a fost cel care a ieșit cu amănunte din viața lor privată (...) Putem să bănuim violențe emoționale. Și din ce a scris Tunkay, mi se pare o violență emoțională (referire la focul iubirii)”, a comentat Roxana Iliescu, prietenă a Andreei Marin, la Antena Stars.

”Ea nu este atât de permisivă, precum lasă să se vadă, cred că e foarte radicală și în relația ei de cuplu. O diferență de aproape o generație se resimte în relația de cuplu”, a spus psihologul.

Vedeta TV Andreea Marin a anunțat joi, pe pagina de Facebook, că divorțează de medicul turc Tuncay Ozturk.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cunoscut în Turcia. În 2013 s-au căsătorit, iar soţul ei a decis să îşi părăsească ţara natală, de dragul ”zânei surprizelor”.

Sursa: A1.ro

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close