Antena 3 CNN Show Showbiz Cât costă treningul personalizat al lui Gigi Becali. Este brodat cu două cruci roşii şi are înscrisul "IC XC NI KA"

Cât costă treningul personalizat al lui Gigi Becali. Este brodat cu două cruci roşii şi are înscrisul "IC XC NI KA"

Gigi Becali și-a schimbat radical vestimentația în 2023. Poartă treninguri create de designerul Alexandru Ciucu, iar sumele pe care le achită nu sunt de neglijat. 

Cât costă treningul personalizat al lui Gigi Becali. Este brodat cu două cruci roşii şi are înscrisul "IC XC NI KA"
Sursa foto: gsp.ro
de Georgiana Adam    |    19 Mai 2023   •   09:34

Mai tot timpul, Becali a apărut în public cu haine complet negre, cu o cruce roșie brodată pe piept și pe căciulă. Materialele sunt achiziționate de latifundiar, însă designul poartă ștampila lui Alexandru Ciucu.

Treningul este brodat cu două cruci, ambele de culoare roșie, și înscrisul în limba greacă "IC XC NI KA", care înseamnă "Iisus Hristos biruiește".

Alexandru Ciucu, care este designer inclusiv pentru Casa Regală, a dezvăluit că pentru personalizarea unui singur trening, latifundiarul din Pipera plătește aproximativ 1.000 de euro.

De asemenea, Ciucu a mai spus că toate ideile aparțin lui Gigi Becali. "Da, a fost ideea lui. Știe toată lumea că este un om religios, cu frică de Dumnezeu. 

Estimativ, cam în jur de 1.000 de euro este treningul", a spus Alexandru Ciucu, potrivit cancan.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close