Antena 3 CNN Show Showbiz Cătălin Botezatu, îngrozit de tinerii din noua generație: ”Le mai lipsește prețul”

Cătălin Botezatu, îngrozit de tinerii din noua generație: ”Le mai lipsește prețul”

Cătălin Botezatu, îngrozit de tinerii din noua generație: ”Le mai lipsește prețul”
de M.Z.    |    31 Dec 2017   •   21:08

Tinerii de până în 30 de ani fac parte dintr-o generație superficială care nu-și dorește nimic, este de părere Cătălin Botezatu. În plus, creatorul de modă i-a criticat dur pe acești tineri.

”Este o generație foarte sterilă, superficială, o generație care nu își dorește nimic. Mă îngrozesc și mă gândesc dacă acești copii vor ajunge să ne conducă mâine? De pe urma acestor copii, vor exista niște pensii? Nu știu cum le vor plăti. Tinerii cu vârste de 22-30 de ani și care nu au studii își doresc un post ușor, de manager, să câștige câteva zeci de milioane. Dacă nu găsesc acest post unde să nu muncească, fetele apelează la chat, caută bărbați cu bani. Nu își dau seama că pentru acei bărbați, ele sunt doar niște aspirine și atât. Pentru că, dacă sunt însurați, tot la soțiile lor se vor întoarce. Și în cazul băieților, este la fel. Dacă nu găsesc un job ușor, caută o femeie cu bani care să îi întrețină. Apelează la același chat. Banii câștigați ușor se duc la fel de ușor. (...) 

Te uiți la fete, toate se pozează pe Facebook, cu buze mari, decolteul la vedere, le mai lipsește prețul. Băieții se pozează la fel, la sală, cu mușchi, cu abdomenul la vedere, sperând că o femeie bogată îi va vedea. E groaznic", a spus Cătălin Botezatu, duminică, la emisiunea Adevăruri de viață, de la Antena 3.

”Cei sub 22 de ani sunt mult mai motivați. Am văzut că studiază, vor să-și caute joburi în afara țării. Jos pălăria pentru ei!", este de părere creatorul de modă.

×
Subiecte în articol: Catalin Botezatu tineri
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close