Antena 3 CNN Show Showbiz Cătălin Botezatu, mărturisire-inedită: De ce l-a iubit de fapt Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu, mărturisire-inedită: De ce l-a iubit de fapt Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu, mărturisire-inedită: De ce l-a iubit de fapt Bianca Drăgușanu
15 Sep 2018   •   18:10

Cătălin Botezatu a făcut mărturisiri despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Bianca Drăgușanu. El a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale iubite.

Despre povestea de dragoste dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu s-au spus foarte multe lucruri de-a lungul anilor, unele mai bune, altele nu prea. Acum, creatorul de modă a făcut o declarație despre fosta sa parteneră, despre care spune că l-a iubit pentru ceea ce este el. Designerul a avut numai cuvinte de laudă la adresa celei care i-a fost iubite.

„Am avut norocul să fiu iubit de femei care m-au adulat pentru ceea ce sunt eu și lor le mulțumesc că au existat în viața mea și și-au pus amprenta pe bărbatul Cătălin Botezatu. Bianca este una dintre ele. Ea chiar m-a iubit pe mine pentru ceea ce sunt, iar eu am iubit-o pentru ceea ce a fost, este și va fi. Bianca a demonstrat că poate fi o prezentatoare de succes, un designer vestimentar, femeie de afaceri și o mamă perfectă, iar eu am crezut în ea încă de la început”,  a explicat Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close