Antena 3 CNN Show Showbiz Cătălin Scărlătescu, cadou extravagant de ziua lui. Celebrul chef și-a uimit chiar și prietenii

Cătălin Scărlătescu, cadou extravagant de ziua lui. Celebrul chef și-a uimit chiar și prietenii

Cătălin Scărlătescu, cadou extravagant de ziua lui. Celebrul chef și-a uimit chiar și prietenii
Sursa foto: Foto: Facebook/Catalin Scarlatescu
12 Aug 2018   •   15:53

Cătălin Scărlătescu și-a făcut cadou două vacanțe, vara aceasta, când a împlinit 46 de ani. Celebrul jurat de la emisiunea “Chefi la cuțite”, difuzată la Antena 1, și-a îndeplinit singur dorințele la care visa.

Prima oprire: Nisa. Și-a dorit prietenii aproape de ziua lui și, pentru că ei n-au putut veni în România, s-a dus el în Franța! „Am mai spus-o, nu îmi plac cadourile. Eu cel mai fericit sunt atunci când îmi văd prietenii cu mine, la masă. De ziua mea am petrecut în Nisa, apoi m-am întors la București', a mărturisit Cătălin pentru Libertatea.

Aproape imediat după scurtul sejur de pe Riviera franceză, bucătarul-vedetă a părăsit iar România, cu destinația Grecia, o țară pe care o adoră și în care nu admite să nu ajungă măcar o dată pe an. E aproape de-al casei acolo și recunoaște că nici măcar nu-și mai amintește când a pus pentru prima oară piciorul pe pământ elen. Merg în Grecia de foarte mulți ani, am și uitat când am ajuns pentru prima dată acolo. Țin minte doar că aveam nevoie de viză și încă nu descoperisem insulele de care am ajuns să mă îndrăgostesc', a mai spus el.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close