Antena 3 Show Showbiz Ce a descoperit cântărețul Sean Paul când a venit la București

Ce a descoperit cântărețul Sean Paul când a venit la București

24 Mai 2018   •   11:23
Ce a descoperit cântărețul Sean Paul când a venit la București

Cântărețul Sean Paul a venit pentru a treia oară în România. Cu acest prilej, în cadrul unei întâlniri cu presa, muzicianul a mărturisit că nu cunoaște muzicieni români. Dar, după ce a aflat că Inna este născută aici, jamaicanul a avut o revelație!

Parcă nevenindu-i să creadă, Sean Paul a întrebat: „Inna e din România? Habar n-aveam! N-am știut că Inna e româncă! Îmi cer scuze, Inna!”, a spus acesta, greșind inițial și schimbând „Inna” cu „Nina”. Fără să-și scoată ochelarii de la ochi sau șapca de pe cap, muzicianul a întârziat la întâlnirea cu presa pentru că a ajuns la București cu greu, după un drum foarte lung. A preferat să vină cu trupa și cu tehnicienii săi din Serbia, cu un autocar special, în loc să ia un avion. Însoțit permanent de bodyguarzi, cântărețul cunoscut pentru piese precum „Temperature” sau „She doesn’t mind” a ținut totuși să spună că a venit în România pentru că aici s-a simțit bine de fiecare dată, fiind primit cu căldură, scrie Libertatea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close