Antena 3 CNN Show Showbiz Ce au făcut Ileana Ciuculete și soțul ei chiar înainte de moartea artistei. Noi detalii ies la iveală

Ce au făcut Ileana Ciuculete și soțul ei chiar înainte de moartea artistei. Noi detalii ies la iveală

Ce au făcut Ileana Ciuculete și soțul ei chiar înainte de moartea artistei. Noi detalii ies la iveală
Sursa foto: Foto: captură foto Antena 1
de M.Z.    |    21 Mar 2017   •   09:13

După moartea Ilenei Ciuculete, noi detalii ies la iveală. Marian Golea, un specialist în feng-shui, a povestit că artista și soțul ei au apelat la serviciile lui cu o lună înainte ca aceasta să moară, potrivit Libertatea.ro.

”Ne-am întâlnit destul de des şi îmi spuneau ”hai să vedem ce facem cu feng-shuiul. Erau interesaţi să schimbe energia din casă. Există nişte reguli stricte, despre plasarea bucătăriei, a dormitorului, a vaselor de toalete. Mi-au cerut sfaturi de feng-shui”, a afirmat specialistul.

„Ce era mai rău în cazul lui Cornel e faptul că fiind în anul Câinelui a avut o energie foarte negativă, Casa Cimitirelor, energia Yin, iar el a primit vestea cea mai proastă, moartea. Atenţie, însă. Nu trebuie să vă panicaţi. Fiecare persoană depinde de momentul din viaţă în care se află. Ea era Dragon, cred că nu se aşteptau la această evoluţie. Ca să înţelegem, ei au avut, anul trecut, energia rea, ceea ce înseamnă că dacă păţeau ceva rău, se multiplica rapid”, a mai spus Marian Golea.

Cântăreața Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabileIleana Ciuculete a fost înmormântată sâmbătă, eveniment care a strâns sute de persoane și mii de lacrimi și păreri de rău. 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close