x close

Ce spune Biserica Ortodoxă despre înmormântarea lui Răzvan Ciobanu: Va avea sau nu preot la ceremonie

29 Apr 2019   •   18:26
Ce spune Biserica Ortodoxă despre înmormântarea lui Răzvan Ciobanu: Va avea sau nu preot la ceremonie foto: Instagram Răzvan Ciobanu

După moartea fulgerătoare a designerului Răzvan Ciobanu, în presă au apărut diferite ipoteze despre împrejurările producerii accidentului, dar și despre modul în care va fi înmormântat designerul.

Acesta își asumase un anumit statut controversat, care fără doar și poate nu va fi pe placul fețelor bisericești. De aici, au apărut și alte controverse potrivit cărora artistul nu va fi înmormântat cu o slujbă creștinească, la fel ca orice alt creștin.

“Este un moment greu pentru familie, e de bun simț ca ea să fie lăsată în pace să se ocupe de ceea ce înseamnă înmormântarea. E o tragedie, era un om tânăr. Dacă vor apărea probleme, abia apoi se poate discuta. Lucrurile trebuie să se întâmple în liniște. Cei abilitați să decidă într-o eventuală situație de acest gen sunt cei de la Arhiepiscopia Bucureștilor”, a declarat un oficial din partea Patriarhiei pentru Fanatik.ro.

Citeşte mai multe despre:

Biserica ortodoxa Razvan Ciobanu inmormantare
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati