Antena 3 CNN Show Showbiz Cel mai tare film de acţiune, The Expendables, are premiera pe 10 august (VIDEO)

Cel mai tare film de acţiune, The Expendables, are premiera pe 10 august (VIDEO)

Cel mai tare film de acţiune, The Expendables, are premiera pe 10 august (VIDEO)
01 Apr 2010   •   14:12

Mai ştiţi filmele acelea de acţiune de la începutul anilor '90 care circulau la acea vreme pe casete VHS şi erau urmărite la video? ?Scorpionul Roşu?, ?Rambo?, ?Die Hard?, ?Terminator?, ?Rocky? sunt doar câteva dintre peliculele care au făcut furori la acea vreme.

Dar iată că ?a tunat şi i-a adunat?. Mai precis, actorii din toate aceste filem au fost strânşi laolaltă de producători pentru ceea ce este catalogat ca cel mai tare film de acţiune din istorie: ?The Expandables?. Distribuţia este una de zile mari pentru amatorii genului. Astfel, în pelicula regizată de Sylvester Stallone (în care evoluează şi el), joacă Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Bruce Willis, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger şi mulţi alţii. Adică în câte filme pot fi văzuţi împreună Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Sylvester Stallone şi Mickey Rourke?

Oricum, joi, producătorii filmului au anunţat că premiera va avea loc pe 10 august în SUA. Mai jos, trailer-ul peliculei.

Potrivit IMDB, The Expandables este un thriller de acţiune despre un grup de mercenari angajaţi să se infiltreze într-o ţară Sud-Americană şi să-l îndepărteze pe un dictator de la conducerea ei. De îndată ce începe misiunea, mercenarii realizează că lucrurile sunt mai complicate decât par, şi se trezesc că sunt trădaţi şi prinşi într-o cursă periculoasă. În timp ce trebuie să-i salveze pe cei nevinovaţi, ei luptă să-i distrugă pe cei care încearcă să le nimicească frăţia.


The Expandables - Trailer


Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close